OBJAVLJEN DIGITALNI ALBUM “BJ ANTICORONA PARTY VOL. 5”

12. siječnja 2021. | Kategorija: Bijela kronika
Objavljen digitalni album "BJ AntiCorona Party Vol. 5"

BJ Promotions ponosno objavljuje da je ovaj vikend na YouTube objavljen “BJ AntiCorona Party Vol. 5”, novi nastavak u lani u travnju započetog kulturno – humanitarnog projekta za potporu žrtvama Covida 19, potresa i Stožera.

Zle beštije su se na svim razinama vratile u svom punom mraku, ali ni mi nismo mirovali. Nakon još 3 tjedna zagarantiranog dodatnog nagradnog kućnog pritvora naša mala dobro zamaskirana ekipa na relaciji Zagreb – Rijeka – New York – Sisak – Maribor – Dramalj je u „BJ AntiCorona Party Vol. 5“ je upakirala 10 skladbi sa 50 min. ekskluzivne besplatne glazbe uključujući i 6 glazbenih premijera + 4 rariteta za relax i zabavu uvijek prebrojnih Covid 19 kućnih pritvorenika i žrtava novih potresa.

Obuhvaćeno je razdoblje od 35 godina glazbene povijesti u Hrvata. Od senzacionalnih novo otkrivenih koncertnih snimki „Pankrta“ iz 1985. i The Dubliners iz 1996., rariteta „Cul-de-sac“, Hausera, Dičića, Mojo Stuff Band… pa sve do najnovijih skladbi prevažnih L.H.D. , Bezgeta & Matošića, Franolića & co., Astrid Kuljanić…. opet uključuje najbolje sa hrvatske, irske i slovenske glazbene scene.

Zanimljiva je i statistika prvih 5 AntiCorona albuma – u 194 min. programa objavljene su 43 skladbe na 8 jezika u izvedbi 30 izvođača iz 10 zemalja, sve masterirano u 7 studija u 4 zemlje) projekt se je pretvorio u ozbiljan međunarodni kulturni poduhvat. 21 skladba je premijerno objavljena, a ostatak čine rariteti.

Ovo je link na YouTube izdanje “BJ AntiCorona Party Vol. 5” : https://www.youtube.com/watch?v=zaQmNue74L4&t=1038s