NEUVJERLJIVO: Dinamo – Rijeka 0:0

16. svibnja 2024. | Kategorija: Sport

SPORT – Željko Sopić imao je i nije imao razloga za zadovoljstvo nakon remija u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog kupa.

Zadovoljstvo je što nogometaši Rijeke su ostvarili primarni cilj i izborili aktivan rezultat za uzvrat, ali nisu ostvarili želju da postignu pogodak.

Ipak, najveće nezadovoljstvo može biti što Rijeka nije pokazala puno. Srećom nije ni Dinamo. Na trenutke se činilo kao da obje momčadi igraju u nižom brzini od onoga što su navijači očekivali.

– Mislim da su izgledi nakon ove utakmice 50-50. Riječi su suvišne kada vidite ove predivne ljude kako navijaju. Drago mi je što ćemo doći na Rujevicu s realnom šansom da se izborimo za Kup. Željeli smo postići pogodak, imali odličnu priliku, pogodili vratnicu, pogodio ju je i Dinamo… Tvrda utakmica na kraju sezone, zato skidam kapu svojim igračima jer nije jednostavno nakon tri poraza u nizu doći na Maksimir i izboriti pozitivan rezultat. Svi zajedno moramo skupiti glave, ovih deset dana poginuti za klub i pokušati uzeti to Rabuzinovo sunce, rekao je Željko Sopić.

U uzvratnoj utakmici nogometaši Rijeke imati će prednost i pune Rujevice koja nije zanemariva stavka u ovakvim ogledima.

– Ja se iskreno nadam da će Rijeka na Rujevici igrati nikako i pobijediti utakmicu, poručio je Sopić.