NAVIJAČI ORIJENTA: ORIJENT IGRA NA KANTRIDI? NE HVALA! MI IMAMO KRIMEJU!

12. svibnja 2020. | Kategorija: Sport
orijent krimejaRIJEKA – Navijačka skupina Orijenta Red Fuckersi obratili su se priopćenjem u kojem negoduju zbog najava o igranju Orijenta na Kantridi ukoliko se ovaj nogometni klub uspije izboriti za Prvu nogometnu ligu.
 
Smatraju da je to narušavanje tradicije i uopće ne sumnjaju u to da bi Orijent trebao nastaviti igrati na svojoj Krimeji. “Nikada dosad nikome nije palo na pamet igrati izvan Krimeje. Boje, grb, naziv, povijest, te naravno stadion kluba, čine jednu priču u koju se ne smije dirati” smatraju.
 
Ukoliko bi se ostvarile ideje o Orijentu na Kantridi bio bi to samo još jedna besmisao nogometa na Kvarneru gdje Rijeka pored domaće Kantride igra na nogometnom kampu Rujevica, a sada bi Orijent umjesto svje Krimeje na tu Kantridu.
 
“Apsurdnost hrvatskog nogometa već smo doživjeli nebrojeno puta. Svakako treba istaknuti utakmicu Orijent-Lošinj gdje se Orijent našao u ulozi domaćina na Kantridi, dok se Jadranski derbi Rijeka-Hajduk u isto vrijeme odigravao u kampu na Rujevici. Ne ponovilo se!”, navode navijači Orijenta. (kv)
Slavna povijest - ''ORIJENT'' 1968.-1969.

Slavna povijest – ”ORIJENT” 1968.-1969.