NA UNUTARSTRANAČKIM IZBORIMA IZABRANO NOVO VODSTVO LISTE ZA RIJEKU

8. studenoga 2022. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
Riječka trobojnica ponosno na Trgu riječke rezolucije

Riječka trobojnica ponosno na Trgu riječke rezolucije

RIJEKA – Lista za Rijeku je na prošlog tjedna održanoj izbornoj skupštini i konstituirajućoj sjednici novog Predsjedništva donijela izmjene statuta i izabrala novo vodstvo koje će u sljedeće 4 godine djelovati u sastavu: Blečić Predrag , Bonata Valentino, Cvitković Darko, Gržeta Zvonimir, Ivanković Zdravko, Juranić Kulundžić Alen, Marchig Laura, Miletić Predrag, Pantar Mladen, Popadić Gea, Švorinić Danko, Jokić Morana, Spatola Elena, Moranjak Zlatko i Matijević Sanjin.

 

Prema novom Statutu stranke, Predsjedništvo je iz svojih redova tajnim glasanjem izabralo novu predsjednicu stranke Moranu Jokić. Dva zamjenika predsjednika biti će Laura Marchig i Predrag Blečić, tajnik Predrag Miletić, a rizničar Zdravko Ivanković.

 

Nakon izbora novog vodstva i pokretanja izrade novog programa Liste za Rijeku, stranka će se posvetiti prijemu novih članova, pripremama za mjesne izbore idućeg proljeća kao prvom koraku u povratku parlamentarnog statusa stranke 2025. godine.

 

– Odlukama Skupštine dodatno se demokratizira rad stranke s obzirom na povećanje broja članova Predsjedništva i prijenos ovlasti na to tijelo. U predsjedništvu ima novih lica ali i kontinuitet dosadašnjih što garantira nastavak brige za riječki identitet i vrijednosti iza kojih je Lista za Rijeku sve ove godine stajala ali i novosti koje ćemo predstaviti u novom stranačkom programu, istaknula je Morana Jokić, nova predsjednica Liste za Rijeku, nakon konstituirajuće sjednice Predsjedništva.