MIŠKOVIĆ: ODLUKA O COSMIJU U PONEDJELJAK!

13. studenoga 2022. | Kategorija: Sport
mišković rijekaSPORT – Damir Mišković se nakon poraza Rijeke uživo uključio u program Nove TV. Jedno od pitanja je bilo i što s trenerom?

“Ostavio bih odluku za ponedjeljak. Ne bi bilo pošteno nešto reći sada jer još nismo razgovarali”, rekao je Mišković.
Mišković već duže vrijeme niže čudne poteze pa ne bi bilo neobično da u ponedjeljak učini isto. Rastane se s Cosmijem jer mu je potreban krivac, a sam sebe otpustiti ne može iako je on sam najviše kriv.
Nakon što je prodao sve igrače i doveo trećerazredne amatere, uslijedili su poraz za porazom. Mijenjao je trenere vjerujući da će naići čudotvorac koji će od nesposobnih amatera učiniti igrače. Ali takvog čudotvorca nema, jer je NEMOGUĆE od nesposobnih amatera stvoriti igrače.
Doveo je Cosmija koji je najbolje u pogledu trenera što trenutno Rijeka može imati. Cosmi je dobar trener, ali ima jedan problem: nema igrače na raspolaganju!
Jedino ispravno rješenje je riješiti se nesposobnih igrača i pustiti Cosmija neka odradi svoje uz nove igrače. Ako u ponedjeljak Mišković se ipak rastane s Cosmijem, koji ništa nije kriv, a pusti igrače koji su nedorasli prvoj ligi… Što dalje? Kojigod trener stigao s ovim igračima može postići samo jedno: poraz!
Miškoviću mijenjaj igrače, ne trenere! Ili ako ti se više ne da “igrati” s Rijekom prodaj klub, jer ovo što imamo ne zaslužujemo. Često smo bili SAMI PROTIV SVIH, pa možemo to biti i dalje. Ali ne ovako, ne s figom u džepu koju očito Ti držiš.
SAMO RIJEKA, FORZA FIUME!
(Ivan R.)