MALINSKA / MALI LOŠINJ – Riješene krađe iz ugostiteljskih objekata

26. kolovoza 2021. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

lopovMALINSKA / MALI LOŠINJ – Kaznenim djelima za sveukupno oko 6.000 kuna oštećeni su tvrtka s područja Malinske i hrvatska državljanka, vlasnica ugostiteljskog objekta.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela krađa, počinjenih u ugostiteljskim objektima kazneno su nadležnom državnom odvjetništvu prijavljena dva počinitelja. Riječ je o 28-godišnjem hrvatskom državljaninu nad kojim je kriminalističko istraživanje provela krčka policija, a koji se sumnjiči da je početkom prošlog tjedna iz ugostiteljskog objekta u sklopu benzinske postaje na području Malinske otuđio konobarski novčanik i novac.
Po završetku kriminalističkog istraživanja lošinjske policije, 53-godišnji austrijski državljanin je osumnjičen da je prije nekoliko dana demontirao i s terase ugostiteljskog objekta u Malom Lošinju otuđio led rasvjetu dužine desetak metara. Otuđena rasvjeta je kod njega pronađena te vraćena vlasnici.
Ovim kaznenim djelima za sveukupno oko 6.000 kuna oštećeni su tvrtka s područja Malinske i hrvatska državljanka, vlasnica ugostiteljskog objekta, navodi policija.