MALI LOŠINJ – STUDENTSKA VEČER 27.12.

27. prosinca 2021. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, ljudi stoje i tekst "ADVENT NA LOŠINJU STUDENTSKA VEČER 27.12.2021. DAMIR KEDŽO & ZSA ZSA LOŠINJ ISLAND OF VITALITY Početak koncerta น: 20:00 sati"MALI LOŠINJ – Već godinama 27.prosinca je Studentski dan na koji su se u gradskoj upravi inače tradicionalno potpisivali ugovori o dodjeli studentskih stipendija, a u večernjim satima organizirala se Studentska večer sa zanimljivim izvođačima. Ove godine, kao i 2020, zbog epidemioloških mjera u prijepodnevnim satima nije bilo svečanog potpisivanja ugovora o dodjeli stipendija, već su ugovori poslani svim budućim stipendistima na kućne adrese.
Novi stipendisti Grada Malog Lošinja u akademskoj godini 2021./2022. su studenti 1.godine studija Mia Marija Šalov, Stefano Paladin, Nela Derokov, Karla Krsmanović, Borna Radić i Valentina Fuzul, te studenti viših godina studija Iva Matijević, Lucija Baljak, Leonora Shala, Emanuel Petrinić, Monica Jukić, Brigita Sorić i Petra Petak.

Studentska stipendija iznosi 850 kuna, a Grad i ovom trenutku stipendira 50ak studenata i još 10ak učenika. Svima od srca čestitamo i vidimo se večeras na Studentskoj večeri i koncertu Damira Kedže i Zsa Zse.