MALI LOŠINJ – MIROSLAV ČOVIĆ NOVI PROČELNIK

24. lipnja 2018. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab
Mali Lošinj

Mali Lošinj

MALI LOŠINJ – Izbor pročelnika koji među političkim kuloarima – napose među oporbom, iako je i sama glasala za formiranje tog odjela – nije prošao bez polemika je okončan.

Naime, neposredno prije “produženog vikenda” na službenim stranicama Malog Lošinja osvanula je obavjest da je povjerenstvo za provedbu javnog natječaja “na temelju članka 23. st. 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11, 04/18) dana 20. lipnja 2018. godine” objavila rang listu kandidata prijavljenih na natječaj za imenovanje pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Grada Malog Lošinja, inače jednog od najvažnijih funkcija u funkcioniranju Grada – Miroslava Čovića. Naime, on je na toj dužnosti – odlukom gradonačelnice Ane Kučić – privremeno već bio dva i pol mjeseca, a riječ je o upravnom odjelu koji je stvoren “ukidanjem” dosadašnja tri upravna odjela.

“Rang lista kandidata prema ukupno ostvarenim bodovima (rezultat pisanog testiranja + rezultati intervjua): Miroslav Čović, sa 20 bodova”, stoji u odluci Povjerenstva.
(kv)