MALI LOŠINJ – lošinjski mališani dekorirali hotel Bellevue

20. ožujka 2021. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

MALI LOŠINJ – U atriju hotela Bellevue na otoku Lošinju održano je prigodno uskršnje druženje s djecom iz Dječjeg vrtića Cvrčak. Djeca su sama oslikala pisanice i dekorirala uskršnje drvce zajedno sa zaposlenicima hotela, uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Dječje pisanice ostat će izložene u hotelu Bellevue tijekom uskršnjih blagdana, a gosti koji će Uskrs provesti u ovom lošinjskom hotelu izabrat će one najljepše.

Hotel Bellevue prve ovogodišnje goste dočekat će već 1. travnja, kada će započeti obilježavanje nove uskršnje tradicije, a zanimljivo je da su u pripremama za najsvečaniji proljetni blagdan i početak nove sezone pripomogli i najmlađi Lošinjani. „Jadranka kao najveći poslodavac na otoku važan je dio lokalne zajednice. Gradnja kvalitetnog odnosa kreće upravo od najmlađih i raduje nas jer smo zajedno dekorirali naš hotel uoči uskršnjih praznika. Hvala ravnateljici i djeci iz vrtića Cvrčak koji su s nama i s našim gostima podijelili svoje talente i kreativnost i pomogli da na zaista poseban način započnemo našu novu tradiciju.“, poručila je Lorena Bačić, šefica recepcije hotela Bellevue, u ime svih zaposlenika.

Za najljepše od izloženih pisanica glasat će i birati ih gosti koji će tijekom uskršnjih blagdana boraviti u hotelu Bellevue. Tri najbolja dječja rada bit će nagrađena poklon bonovima za jedan od restorana brenda Lošinj Hotels & Villas te ulaznicom za Aquapark Čikat za cijelu obitelj. 

Uređenje hotela Bellevue uoči Uskrsa_03Ideja da djeca pokažu kreativnost kroz stvaranje pisanica koje će krasiti i doprinijeti uskršnjem doživljaju u hotelu Bellevue posebno je razveselila djecu, ali i ravnateljicu Dječjeg vrtića Cvrčak Melitu Muškardin. Podsjetila je da se kreativnost kod djece počinje razvijati upravo u predškolskoj dobi, kada njihovoj mašti i kreativnosti nema kraja, a što sada mogu vidjeti i svi gosti, ali i stanovnici Maloga Lošinja. Naglasila je pritom važnost razvijanja partnerskih odnosa i suradnje s društvenom zajednicom, u kojoj važan dio čine djeca, kao i činjenicu da je na ovaj način učinjen važan iskorak za stanovnike, ali i sve roditelje koji rade u hotelu Bellevue i koji će sada moći vidjeti radove svoje djece. 

“Hotel Bellevue ove godine priprema poseban program za Uskrs, kojim pokreće novu tradiciju s nizom uskršnjih aktivnosti. Tako će za goste koji će Uskrs provesti u Bellevueu biti organiziran eko izlet, tijekom kojega će moći zasaditi mladicu bora i na taj način pomoći očuvanju borove šume na otoku”, navode Renata Potočnik i Marko Ćustić.

(kv)