KVARNER EXPO

29. travnja 2023. | Kategorija: Hrvatska

KVARNER – Obrtnička komora Primorsko-goranske županije najavljuje ovogodišnje izdanje izložbeno – prodajnog sajma suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO, na novoj lokaciji i uz puno novih i zanimljivih izlagača.

 Kvarner Expo 2023. održat će se u periodu od 16. do 18. lipnja 2023. godine na Trgu 128. Brigade hrvatske vojske u Rijeci, pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore.

 Obrtnička komora PGŽ ugostit će u samom centru Rijeke obrtnike, poduzetnike i kreativce koji će dobiti priliku prezentirati se široj publici, promovirati hrvatske proizvode i suvenire te razmijeniti poslovna iskustava i razviti nove poslovne suradnje.

 Izložbeni prostor dimenzija do 4 m2, za sve izlagače, biti će besplatan. Budući da je izlagački prostor sajma ograničen, ukoliko se prijavi velik broj zainteresiranih, izvršiti će se selekcija izlagača.

 Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti najkasnije do dana 15. svibnja 2023.godine, putem poveznicehttps://forms.gle/uu6csSVzCzsJSpuC7 , navode iz Obrtničke komore.

 U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima ili informacijama zainteresirani izlagači mogu kontaktirati Obrtničku komoru PGŽ putem e-maila: ok.rijeka@hok.hr ili telefona: 051/325-599, zaključuju iz Obrtničke komore.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone