KULTURA – Prvi glas Dalmacije Marko Škugor u kolovozu u Opatiji

19. srpnja 2020. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

skugor_marko-4_00_MSOPATIJA – Marko Škugor, jedan od najboljih tenora ovih prostora, 16. kolovoza 2020. dolazi u Opatiju kako bi u ova neobična vremena svojim mediteranskim melodijama razdragao publiku.

U predivnom ambijentu opatijske Ljetne pozornice, „hrvatski Jose Carreras“, izvest će svoje uspješnice “Samo s tobom ja upoznao sam ljubav”, „Samo ti si“,  “Za tebe bi učinio sve”, “Ružo bila” i mnoge druge.

Pjevačku karijeru započeo je u klapi, a 2013. godine je kao solist i prvi tenor „Klape s mora“ predstavljao Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom „Mižerja.“ Nakon Eurovizije kreće njegova samostalna glazbena priča. Iako su mu predviđali blistavu opernu karijeru, odabrao je dalmatinske „pisme“ s kojima je osvojio srca publike i kritike na raznim festivalima. Njegov debitantski album “Dalmatinska vilo” je tri mjeseca bio jedan od najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, a prvi samostalni koncert 2018. u koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu, bio je rasprodan desetak dana unaprijed.

Cijena ulaznice iznosi 120,00 za Sektor A (1.-16 red) i 100,00 kuna za Sektor B (19.-22. red). Ulaznice su u prodaji u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr. Na dan izvedbe, blagajna na mjestu izvedbe otvorena je sat vremena prije početka programa.

Broj ulaznica je ograničen zbog epidemioloških mjera pa savjetujemo da do svojih dođete što prije. Ukoliko koncert bude odgođen zbog pogoršanja epidemioloških mjera, isto će biti objavljeno na službenim stranicama Festivala Opatija, a povrat novca će biti omogućen na mjestima gdje su ulaznice kupljene.