KRK – kreće prikupljanje zahtjeva za korištenje školske sportske dvorane

22. lipnja 2019. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

KRK – Obavještava ju se klubovi i udruge te sva ostala zainteresirana društva i grupe građana s područja Grada Krka, da podnesu zahtjev za korištenje prostora sportske dvorane osnovne škole (Trg krčkih glagoljaša), i to za razdoblje od 15. rujna 2019. do 15. lipnja 2020. godine.

Obrazac, odnosno Zahtjev, može se preuzeti u prilogu ove obavijesti, a ispunjen i ovjeren potrebno je najkasnije do 20. srpnja 2019. godine poslati na adresu – Grad Krk, Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk, odnosno dostaviti osobno u Pisarnicu Grada Krka ili ga poslati na sljedeći e-mail: grad-krk@ri.t-com.hr.

Klubovi, udruge i društva koji u navedenom roku ne podnesu zahtjev za korištenje sportske dvorane osnovne škole gube pravo njezinog korištenja u navedenom razdoblju. Prostor sportske dvorane mogu koristiti i grupe građana uz cijenu od 100,00 kn po satu, a dvorana se može zakupiti na minimalno jedan, te maksimalno tri sata u kontinuitetu. Klubovi i društva s više grupa/sekcija zahtjev trebaju dati po grupama/sekcijama (npr. za seniore, juniore, kadete i slično).

Nakon prikupljanja i analize zahtjeva, raspored korištenja sportske dvorane bit će javno objavljen. Kod određivanja termina prednost će imati klubovi, udruge i društva koji nemaju vlastite prostorije, a okupljaju djecu i mlade te školsku sportsku dvoranu planiraju koristiti tijekom čitave natjecateljske sezone. Valorizirat će se također i uredno dosadašnje korištenje dvorane, ako ga je bilo. Svi budući korisnici dvorane moraju se strogo pridržavati kućnog reda izvješenog na njezinoj oglasnoj ploči.