KOMENTAR – UDRI PO GLUPIM GRAĐAMIMA

31. kolovoza 2022. | Kategorija: Hrvatska
sirotinjaHRVATSKA  – Dok se pljačka plin i hrvatske građane kroz INA-u računi za plin za studentske smještane na Trsatu u Rijeci skaču u nebo i najavljuju – idemo ravno i glavu s onim što slijedi – smrzavanje studenata! S dosadašnjih 130 tisuća kuna na godinu, plin je sada povišen na tragikomičnih 920 tisuća kuna, a sve je to neizdrživo za Studentski centar.
Što sada? Sve će to dovesti do uskraćivanja grijanja studenata i već su najavljena ograničenja pa se tako očekuje u Rijeci – kao što je već najavio Studentski centar Split – povremena isključenja grijanja studenata, a kada grijanja bude ono će ići na oko 18 stupnjeva.
Podsjetimo ,sve to kao preporuka Vlade o uštedi, dok se istovremeno u Hrvatskoj provodi masovna pljačka (ovo što je dosad procurilo u javnost, uvjereni smo, samo je vrh sante leda) teška milijarde kuna na energentima, manipulacijama kroz sustave INA-e, a sve na štetu tih samih građana.
Zaključit ćemo izravno u glavu! Neka je građanima ove države tako! Udarite po njima još jače, još žešće! Sve ih bacite na prosjački štap, raselite, pokradite ih do kraja, neka gladuju zbog suludo visokih cijena hrane, neka se smrznu preko zime, sve ih bacite na ulicu i raselite po svijetu sa bolesno visokim cijenama nekretnina, kako bi svima bile nedostupne izuzev lopovima! Tako treba, jer građani, koji iz izbora u izbore uvijek biraju iste, one s kojima su UVIJEK na ovaj ili onaj način povezani sa SVIM masovnim pljačkama ove države i njenih građana, ti građani ne zaslužuju bolje! Ako su građani već toliko glupi – a očito jesu – udri po budalama koje su dopustile da nam ukradu Hrvatsku!
Ne brinite studenti, nije tako loše. Uvijek imate opciju kopanja po bajama smeća, rame uz rame s umirovljenicima.
(Ivan R.)