KEK: U MAKSIMIRU JE UVIJEK DINAMO FAVORIT

1. rujna 2018. | Kategorija: Sport

Matjaž Kek

Matjaž Kek

SPORT – Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Dinama (Stadion Maksimir, 21 sat) u okviru 6. kola Hrvatski telekom Prve lige. Rijeka u Maksimir odlazi s dva boda zaostatka za vodećim Dinamom u potrazi za rezultatom koji će vratiti samopouzdanje nakon ispadanja iz Europske lige i remija protiv Istre 1961.

– Uvijek kada Rijeka odlazi u Maksimir miješani su osjećaji. Dinamo je dobro krenuo u novu sezonu, bio je na rubu Lige prvaka i još jednom čestitka za ulazak u skupinu Europske lige. Nama preostaje razmišljanje o kvaliteti naše igre i našoj boljoj prezentaciji. Moramo biti bolji, odlučniji i hrabriji, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, najavivši nedjeljni derbi.

– Dinamo je u Maksimiru protiv svakog favorit. Nama je ovo dobra prilika da pravom prezentacijom naglasimo što bi se trebalo očekivati od Rijeke. Tražim reakciju od igrača. Već nekoliko dana im govorim o Dinamu, moramo razmišljati o kvaliteti naše igre. Nisam htio opterećivati igrače onime što je bilo, jednostavno se moramo bolje prezentirati na travnjaku, rekao je Matjaž Kek.

Za Stjepana Lončara ovo će biti prvi derbi protiv Dinama.

– Svjesni smo i znamo kakva nas utakmica i protivnik očekuje. Dinamo je jaka i kvalitetna momčad, ali svjesni smo naših kvaliteta i što možemo na utakmici. Znamo da nas čeka naporna utakmica, ustvrdio je Stjepan Lončar.