KEK: SLAVEN JE UVIJEK TEŽAK PROTIVNIK

29. rujna 2018. | Kategorija: Sport

Matjaž Kek

Matjaž Kek

SPORT – Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Slaven Belupo (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) u utakmici devetog kola Hrvatski telekom Prve lige. Rijeka će u ovoj utakmici tražiti kraj niza od četiri utakmice bez pobjede, a Matjažu Keku ovo će biti 200. utakmica na klupi Rijeke u HNL-u.

– Vjerujem da nas je utakmica u Kupu i visoka pobjeda podignula u pozitivnom razmišljanju. Dolazi nam dobro organizirana ekipa, dobrih individualnih kvaliteta. Slaven je uvijek kvalitetno igrao protiv Rijeke, a puno ovisi o nama i kvaliteti naše igre. Utakmica će tražiti puno odgovornosti i odlučnosti u napadu, rekao je Matjaž Kek uoči ogleda protiv Slaven Belupa.

– Kada tako dugo opstaneš u jednoj sredini gdje je puno domaćih kvalitetnih trenera to je osobno priznanje i hvala kluba. Zanima me samo Rijeka i razmišljam samo o tome, rekao je Matjaž Kek.

Dario Čanađija utakmicu protiv Slaven Belupa najavio je dvama pogocima na gostovanju kod Radnika iz Križevaca u utakmici šesnaestini finala Kupa Hrvatske.

– Slaven Belupo je jako dobra ekipa. Napravili su miks domaćih i stranih igrača i pokazali su kvalitetu. Ako ne budemo maksimalno ozbiljni možemo imati problema. Dobro smo odradili utakmicu u Križevcima i dignuli samopouzdanje. Kao što smo ušli u utakmicu u Križevcima tako moramo ući i u utakmicu u nedjelju, rekao je Dario Čanađija.