Kadeti HNK Rijeka, Bruno Burčul i Božo Ricov: Uživamo u “Rijeci”

12. lipnja 2021. | Kategorija: Sport

HNK Rijeka - Kadeti HNK Rijeka, Bruno Burčul i Božo Ricov: Uživamo u  “Rijeci”

SPORT – Kadeti Bruno Burčul iz Galovca kraj Zadra i Božo Ricov s otoka Ugljana, u HNK Rijeka stigli su prije godinu dana, kao tek šesnaestogodišnjaci. Za obojicu je to bio veliki životni, nogometni, ali i korak koji je pratio dolazak iz jedne u drugu hrvatsku nogometnu sredinu o čemu su ovi mladići govorili i za HNK Rijeka TV.

Bruno Burčul polaznik je drugog razreda srednje Prometne škole, dok je Božo upravo završio srednju Poljoprivredno – prehrambenu školu u Zadru. Poziv za “Rijeku” zatekao ih je dok je Božo igrao za “Zadar”, a Bruno za HNK Damatinac Crno.

Obojica obožavaju nogometnu igru i sve što ona pruža, opterećeni s budućnošću nisu, ali voljeli bi, kažu, za početak još napredovati u “Rijeci”.

Uoči Eura 2021., obojica su odvažno sjela ispred naše kamere i opisali što je sportsko zajedništvo, kako ih je prihvatila “Rijeka” te izrazili nadu da će upravo njihove i generacije navijača koje tek stižu biti među prvima koje reginalni nogomet neće koristiti za grube nesportske podjele, teške riječi, a konačno i za huliganstva koja na terenima i oko njih – nema mjesta.