Jesenski sajam kod Konta

21. rujna 2022. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

Četvrto izdanje Jesenskog sajma kod Konta, na kojem će prisustvovati 30-ak izlagača iz cijele Hrvatske, održat će se od četvrtka, 22. do nedjelje 25. rujna u vremenu od 8 do 20 sati.

Izlagači će na sajmu nuditi cvijeće i sadnice, sukulente, kao i domaće proizvode poput ajvara, džemova, maslinovog i bučinog ulja, suhomesnate proizvode, likere, prirodnu kozmetiku, meleme i razne tinkture, proizvode od drva i rukotvorine.

U sklopu sajma, u četvrtak, 22. rujna, od 10 do 12 sati održat će se radionica tkanja cvijećem na kojoj će učestvovati i djeca iz vrtića Kalvarija. Na pripremljeni okvir od grančica namotava se mreža od tankog užeta, koja je baza za tkanje sa cvijećem, lišćem, vlatima trave. Radionica služi vježbi fine motorike i kreativnom izričaju, sve od prirodnih materijala. Okvir sa utkanim biljem djeca će moći ponijeti doma i ponovo ga iskoristiti s novim svježim cvijećem.

U petak, 23. rujna, u 9 sati KD Čistoća će dijeliti sadnice gradskih gredica te se mole zainteresirani građani da sa sobom ponesu vrećice za biljke.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone