JELENJE – NATJEČAJ ZA NAJUREĐENIJU OKUĆNICU

22. kolovoza 2020. | Kategorija: Bijela kronika
cvijeće“Dragi mještani, prilika je da nam pokažete kako ste se trudili oko uređenja svojih okućnica i svojom kreativnošću uljepšali vizuru našeg Jelenja”, navode čelnici Jelenja.
Općina Jelenje raspisala je 08. kolovoza 2020. Pozivni natječaj za dodjelu javnih priznanja za 2020.godinu uključujući priznanje i nagradu za najuređeniju okućnicu. Sudjelovati može punoljetan mještanin s prebivalištem na području općine Jelenje ili Udruga sa sjedištem na području općine Jelenje. Prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj omotnici osobno ili poštom na adresu: Općina Jelenje, 51218 Dražice, Dražičkih boraca 64, s naznakom «Natječaj za javna priznanja». Iz navedenoga izuzima se natječaj za najuređeniju okućnicu. Molimo sudionike da svoje prijave s fotografijama (najmanje 3 fotografije) pošalju na e-mail pisarnica@jelenje.hr.

Navesti adresu objekta i telefonski kontakt prijavitelja. Natječaj se zatvara 23.08.2020. Sve fotografije i odluka o odabiru bit će objavljene na internetskoj stranici Visit Jelenje.

Tri najljepše okućnice po procjeni komisije bit će nagrađene bonovima od 500,00 kuna za 1. mjesto, 400,00 kuna za 2. mjesto i 300,00 kuna za 3. mjesto.