Jedan od trenera HNK Rijeke, Antonio Rukavina, karijeru nastavlja u Al Wahdi: ‘Svima želim puno uspjeha u daljnjem radu”

11. studenoga 2021. | Kategorija: Sport

Antonio Rukavina karijeru nastavlja u Al Wahdi: 'Svima želim puno uspjeha u  daljnjem radu" - HNK RIJEKASPORT – Antonio Rukavina više nije trener starijih pionira Rijeke. Rukavina će karijeru nastaviti u redovima Al Wahde u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje će obavljati ulogu pomoćnika prve ekipe.

Rukavina je u klub stigao u ulozi skauta, a na početku sezone preuzeo je vođenje generacije starijih pionira koji nastupa u Prvoj HNL.

– Kao prvo želim se zahvaliti svima u klubu na suradnji. Hvala Ivanu Manceu koji me doveo u klub, predsjedniku Damiru Miškoviću, Deanu Šćulcu, Luki Ivančiću, Srećku Juričiću i Faustu Budicinu, te svima s kojima sam surađivao. Posebno hvala mojoj ekipi u pionirima, Nikoli, Armandu i Gigiju, rekao je Antonio Rukavina.

– Na kraju želim svima poželjeti puno uspjeha u daljnjem radu, prvoj ekipi da osvoji naslov prvaka Hrvatske, te Školi nogometa da nastavi s kvalitetnim radom i da u budućnosti izbaci što više igrača za prvu ekipu. U meni će uvijek imati vjernog navijača, ustvrdio je Antonio Rukavina.