FESTIVAL OPATIJA NAJAVIO DOLAZAK MEGA-POPULARNOG ZUCCHERA NA LJETNU POZORNICU

16. ožujka 2018. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

zucchero-opatija-fb-eventOPATIJA – Veliki povratak Zucchera u Opatiju! Glazbena mega-zvijezda Zucchero u sklopu svoje svjetske turneje „Wanted 2018“ dolazi u Hrvatsku i nakon 10 godina iznova u Opatiju, javljaju iz Festivala Opatija na čelu s ravnateljem Ernie Gigante Deškovićem.

17.7.2018. jedna od najljepših otvorenih scena na Mediteranu, opatijska Ljetna pozornica, ugostit će Zucchera! Opatijska publika iznova će imati prilike uživati u hitovima Baila Morena, Senza Una Donna, Diavolo in me, Partigiano Reggiano i mnogim drugim skladbama svjetski popularnog pjevača.

Glazbena karijera Zucchera je impozantna. Milijuni prodanih primjeraka, hitovi koji su dominirali glazbenim ljestvicama, nastupi s najboljim svjetskim glazbenicima poput Joa Cockera, Erica Claptona, Stinga, Pavarottija i mnogih drugih.

Svjetska turneja posvećena je nedavno objavljenoj kompilaciji „Wanted“ (3 CD i 1 DVD) koja obuhvaća više od 30 godina izuzetno uspješnog glazbenog rada Zucchera, a kojeg će ovog ljeta posjetitelji Opatije i Ljetne pozornice imati prilike osjetiti.

Koncert se održava 17.7.2018. na Ljetnoj pozornici u Opatiji s početkom u 21:30 sati u organizaciji ustanove Festival Opatija.

Cijena ulaznice iznosi 200 kuna, ali od 1.7.2018. cijena će biti  300 kuna, stoga se sasvim sigurno isplati ranije doći do ulaznice.

Prodaja ulaznica kreće uskoro putem sustava Festivala Opatije i on-line prodaje na www.mojekarte.hr .

(kv)