HNK Rijeka posjetio Dječju bolnicu Kantrida i prigodnim darovima obradovao najmlađe

17. prosinca 2021. | Kategorija: Bijela kronika

BIJELA KRONIKA – Delegacija Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka na čelu s Damirom Miškovićem posjetila je u petak odjel za onkologiju i hematologiju Dječje bolnice Kantrida.

HNK Rijeka već tradicionalno svake godine u ovo božićno-novogdišnjem periodu vrijeme obraduje naše najmlađe navijače, a i ovoga puta zbog pandemije koronavirusa poštovane su sve mjere predostrožnosti, a našu delegaciju ispred bolnice Kantrida dočekala je dr. Jelena Roganović.

Najmlađi su tako samo kroz staklo pozdravili Josipa Drmića, Hrvoja Smolčića, te Martina Zlomislića, njihove uzore za zelenom travnjaku, a ovom hvalevrijednom posjetu pridružili su se i trener Goran Tomić, dopredsjednik Dean Šćulac, savjetnik Uprave Srećko Juričić, sportski direktor Robert Palikuča, te njegov asistent Antonini Čulina.

– Drago mi je da smo barem na trenutak mogli obradovati naše najmlađe navijače, posebno u ovom božićno-novogodišnjem razdoblju. Korona je još uvijek itekako pristuna tako da ih nismo mogli obradovati s mogućnošću da se upoznaju s našim prvotimcima, ali vjerujem da će im i ovaj mali znak pažnje puno značiti i da znaju da mi u HNK Rijeka uvijek mislimo na njih, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

HNK Rijeka naravno nije došao praznih ruku, uz tridesetak dresova za djecu i osoblje bolnice, kalendare, bilježnice i mnoge druge prigodne darove, uz naravno ono najvažanije: željama brz oporavak naših mališana i puno zdravlja u 2022. godini.