GRAD MALI LOŠINJ DOBITNIK PRIZNANJA PRO.PR VISION CITY

13. siječnja 2019. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab
Mali Lošinj

Mali Lošinj

MALI LOŠINJ – Grad Mali Lošinj ovogodišnji je dobitnik PRO. PR Vision City nagrade za medijsku promociju na međunarodnoj razini koja se dodjeljuje u sklopu konferencije za komunikacijski menadžment PRO.PR. Ova konferencija se održava svake godine, već 17 godina zaredom, u drugom gradu regije te okuplja vodeće domaće i strane komunikacijske stručnjake.

Priznanje je specifično i po tome što je među rijetkim priznanjima za koja nije potrebno uplaćivati financijsku naknadu, već je doista namijenjeno samo onima koji su svojim radom, trudom i znanjem pridonijeli razvoju struke odnosa s javnošću.

Ove godine, priznanja PRO.PR Awards će dobiti 24 komunikacijskih stručnjaka iz regije i svijeta, a s ciljem poticanja komunikacije na svim razinama, utemeljena su i priznanja Infigo Award, Vision City i Vison Manager.

Međunarodni stručni žiri koji djeluje u sklopu PRO.PR Awards-a ove godine odlučio je dodijeliti priznanje PRO.PR Vision City Gradu Malom Lošinju uz obrazloženje kako je Grad u proteklih nekoliko godina pametno iskoristio svoju bogatu kulturnu i povijesnu baštinu te brojne prirodne ljepote i zahvaljujući pozitivnoj i kontinuiranoj komunikaciji ostvario zapažen medijski publicitet na međunarodnoj razini.

„Velika je čast primiti priznanje struke na međunarodnoj razini i biti svrstan uz vodeće komunikacijske stručnjake iz Hrvatske i čitavog svijeta. Isto tako, ovo je potvrda kako naš Grad razvijamo u pravom smjeru, te kako zahvaljujući sustavnom upravljanju komunikacijama ostvarujemo pozitivan publicitet i izvan granica RH. Ovo je također priznanje i svim našim sugrađanima jer upravo uz kontinuiranu komunikaciju s njima te uz njihovu podršku, kvalitetno upravljamo gradom.“ izjavila je gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić.

Mali Lošinj

Mali Lošinj

Svečana dodjela priznanja PRO PR Awards održat će se u sklopu 17. izdanja te konferencije, 12. travnja 2019. u Selcu.