Goran Tomić: Čim je došao poziv Rijeke nisam dvojio ni sekunde

2. ožujka 2021. | Kategorija: Sport

156131828_1766543810192595_7087326548180412691_nSPORT – U press centru HNK Rijeka predstavljen je Goran Tomić, novi trener riječkog prvoligaša. Tomić je potpisao ugovor na godinu i pol dana uz mogućnost produljenja na još godinu dana.

– Ukazana mi je velika čast i prilika da vodim jedan od najvećih hrvatskih klubova. Želim biti trener velikog kluba i boriti se za trofeje i najviše ciljeve i zahvaljujem se na povjerenju i časti koja mi je ukazana, rekao je Goran Tomić, trener HNK Rijeka.

– Čim je došao poziv Rijeke nisam dvojio ni sekunde. Dolazim pun energije i samopouzdanja u želji da okrenemo situaciju na bolje. Napravit ću sve u suradnji sa stožerom da ostvarimo ciljeve Rijeke. Kvaliteta u ekipi postoji i napravit ću sve što je moguće u kratkom razdoblju da budemo spremni, rekao je Tomić.

Sve najbolje novom treneru poželio je i sportski direktor Ivan Mance.

– Na početku želimo zahvaliti Simonu Rožmanu na suradnji, rezultati govore koliko je dobar bio. Ostvario je velike uspjehe, osvojio je Kup Hrvatske i ostvario plasman u skupine Europske lige. Sretan sam što je naš prvi i jedini kandidat za trenera postao trener Rijeke. Gorane, želim ti svu sreću svijeta i puno uspjeha, rekao je Ivan Mance, sportski direktor HNK Rijeka.