FUŽINE – PRVOSVIBANJSKO ODREDIŠTE

26. travnja 2023. | Kategorija: Bijela kronika
Fužine

Fužine

FUŽINE – “Provedite savršeno aktivne prvosvibanjske praznike uz obitelj i prijatelje u općini Fužine, živopisnoj gorskoj rivijeri koja će vam pružiti neodoljiv doživljaj u okrilju netaknute prirode”, navode iz Fužina.

“U Zabavnom paintball parku Vrata uživat ćete u nizu adrenalinskih igara, od zipline do paintballa, tu su dakako i tereni za nogomet, odbojku i dr. Uz to možete iznajmiti roštilj i prostor za druženje.

Izletište Šumska bajka omogućuje vam da se družite sa šumskim životinjama poput srna, jelena i veprova. Čarobni drveni likovi iz bajki, ljuljačke, klackalice, trampolin i drugi sadržaji čine ovo mjesto savršenim za bezbrižnu igru djece, dok roštilj i prostor za druženje na otvorenom ili zatvorenom u Zimskom vrtu omogućuje zabavu za odrasle”, navode.

“Posjet obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Zeleni san pruža vam priliku da vidite zanimljive i izvorne zaštićene pasmine životinja poput Buša krava, ovaca, konja, pony konja, ljama, magaraca, ukrasne peradi i druge životinje koje će oduševiti djecu i odrasle”, ističu.

(kv)