FUŽINE – bogat program

8. ožujka 2024. | Kategorija: Bijela kronika
Fužine

Fužine

FUŽINE – U susret Međunarodnom Danu žena, Općina Fužine donosi vikend ispunjen smijehom, zabavom i slavljem postignuća svih žena diljem svijeta. Rezervirajte subotu i nedjelju za produžetak slavlja uz urnebesno humorističnu stand up komediju s heroinama humora i dobre zabave, posjet revitalizirajućem okružju netaknute prirode koja se samozatajno budi iz zimskog sna i podzemnoj ljepotici špilji Vrelo.

 U subotu, 9. ožujka svim je ženama osigurano atraktivno istraživanje skrivenih ljepota špilje Vrelo uz prigodan popust, a u nedjelju, 10. ožujka slavlje žena kulminirat će novim odličnim spaljenim i apsolutno zabavnim showom Studija Smijeka, pod nazivom “sprŽene”.

Četiri izvanredne komičarke, Marina Orsag, Martina Ipša, Miranda Lončar i Jelena Mandarić, obećavaju publici večer ispunjenu smijehom do suza i duhovitim osvrtima na svakodnevne teme. One jamče da ćete kroz smjeh pružiti sebi jedinstvenu masažu svih unutarnjih organa i napuniti baterije za predstojeći radni tjedan hormonima sreće. Stand up comedy večer održat će se u nedjelju u Domu kulture u Fužinama s početkom od 18:30 sati kada je predviđeno druženje uz piće dobrodošlice i aromatične aperitive goranskog kraja kojim sve sudionike časti Općina Fužine, a predstava počinje od 19 sati.

Valja naglasiti da je Marina Orsag na stand up sceni je već osamnaest godina s razlogom i više od 3,5 tisuća nastupa u regiji i Europi, a nositeljica je brojnih nagrada te titule europskog heroja humora. Martina Ipša je začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki. Ona piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Miranda Lončar iza ima pozamašan broj nastupa, oduševljava svojim nastupima publiku u široj regiji, a i u Londonu, Budimpešti i Zürichu nasmijala je mnogobrojnu publiku te je nastupala i na TV-u za “Stand-up Express” Comedy Central. Jelena Mandarić je sa svojim kolegicama u Srbiji pokrenula Žene koje pričaju stand-up show. Njen lak i pitak humor poznat je publici diljem regije, a svoju karijeru započela je u Hrvatskoj, u Studiju Smijeha.