FIATLUX IZNOVA UDARA: Plenkovic i Kolinda nisu predstavljali Hrvatsku u Kataru nego Udrugu licemjera

2. siječnja 2023. | Kategorija: Hrvatska

FiatLux-PhotoLucasKOLUMNA – Plenković i  Kolinda  nisu predstavljali Hrvatsku u Kataru nego Udrugu licemjera

 Licemjer je čovjek koji prikriva svoj stvarni karakter, prirodu i laže o svojim vrlinama. Pokušaj da promijenite licemjernog čovjeka , isto je kao i brisanje prašine u stanu, uzaludan  posao! Licemjerje je uvijek u suprotnosti sa sobom. Nikad ih ne  napadajte i ne ulazite u njihove priče. Da biste se obranili od njih, odaberite samo jedan adekvatan razlog i zašutite.

 European Parliament  je  osudio Katar za kršenje ljudskih prava i smrt radnika na izgradnji stadiona.

Rezolucijom 24 Studenog 2022.(četvrtak) čak je zatraženo od vlasti Katara I FIFA-e da kompenzira sve migrantske radnike i njihove familije preko  Workers Support and Insurance Fund-a.Traženo je 320 mil. dolara za unesrećene, mrtve i potplaćene radnike što uključuje i “ostala ljudska prava”.

Članovi parlamenta  opisali su korupciju unutar FIFA-e kao “dosljednu, sistematsku sa dubokim korijenima.”

Organizacija u Kataru osim anti LGBT pokazala se agresivnom i prema svim ostalim tekovinama demokracije.

Mnoge zemlje su posebno osudile takve postupke, a navijači su tražili bojkotiranje Svjetskog prvenstva. Na kraju se pokazalo da je gledanost bila puno manja od očekivane.

Što to značim našim političarima koji se kunu u EU tekovine i sakrivaju iza odluka Eu parlamenta kad njima treba? Baš ništa !

Ljudska glupost je nemjerljiva pa su odmah krenuli na izlet, neki  čak vodili i familije u taj nepoćudni Katar. Ne čudim se raznim fuficama, kriminalcima i uhljebljenoj bivšoj predsjednici čija je moralna skala  oko apsolutne nule nego predsjedniku jedne  članice EU, Plenkoviću koji ako ne zna što da čini može pitati svoje preplaćene savjetnike. U koliko nema savjetnike kao prvi katolik države mogao je poslušati Papu koji kaže :“ Isus ne podnosi  licemjerje!” “Licemjerje dolazi od đavla koji je veliki lažljivac i licemjer, a licemjeri su njegovi baštinici!”

Cijela svita hrvatskih političara, uhljeba, kriminalaca i fufica odletjelo je da budu viđeni na predstavi koju su oni osudili kao nemoralnu.

Da li se netko čudi?

(Piše: Fiatlux)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone