FIATLUX IZNOVA UDARA: NE ŠTIMA

26. listopada 2022. | Kategorija: Hrvatska

FiatLux-PhotoLucasDa Štima , ne Štima i nije nikad Štimalo, čista prevara glasača

 Raspada se Udruga Da štima svima što i nije čudno na sam sastav i ideju Udruga – Stranka. Osnovani kao udruga koja radi za boljitak sebe i svojih članova odvaja se od svog osnivača. To je nešto kao u SF filmovima kad se raspadaju organi ili zvjedana tijela, a “core” nastavlja poluživjeti ili preživljavati. Ambiciozni sastav proizašao iz Socijalističke omladine Jugoslavije koji je sve dobio na pladnju, od škole, do posla i privatizacije početkom devedesetih nije se uspio preko “svog” SDP-a domoći vlasti pa je nastala ideja , već pokušano sa Dr.Gabrićem), da se marketinški provuče kao nešto napredno jer su oni tada kad nitko nije smio nešto radili. Totalna glupost ! Iskoristili su svoje položaje i onda i na početku stvaranja nove države. Mnogi njihovi sljedbenici se obogatili u privatizaciji, a drugi zauzeli doživotne položaje uhljeba. Što im je još trebalo nego vlast i uz to poneki poslić da se ima za mirovinu nešto više.

Nakon godinu i pol dana političkog rada, Nezavisna lista Davora Štimca koja je donedavno brojala četiri vijećnika u potpunosti se raspala i izgubila pravo na vijećnički klub

Najprije je dopredsjednik Centra Marin Račić javno objavio prekid suradnje s Davorom Štimcem, a sada je sam Štimac, a što je priličan raritet, odlučio reći doviđenja kolegicama u Gradskom vijeću, te kolegicama i kolegama u Županijskoj skupštini

Iva Rinčić je ocijenila da je Davor Štimac konačno zauzeo neki politički stav i da mu na tome želi čestitati i poželjeti uspjeh.

 “Ne želim situacije u kojima ćemo morati zauzimati stavove koji znače stalni kompromis, naveo je Štimac. Dalje dodaje da će rasformirati klub vijećnika kome je na čelu u Gradskome vijeću, a izaći će iz Kluba vijećnika u Skupštini PGŽ-a.”

Biti će zapisano kao raritet da se Dr. raspao sam od sebe.

 Piše: FiatLux

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone