DIO PREDSTAVLJEIH AUTOBAUSA AUTOTROLEJA OSLIKANI SIMBOLIMA NK RIJEKE

28. travnja 2021. | Kategorija: Sport
RIJEKA – Na riječkom Korzu predstavljeno još 10 od ukupno 32 nova autobusa KD Autotrolej nabavljenih u sklopu projekta “Jačanje sustava javnog prijevoza” za koji su sredstva osigurana putem mehanizma Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU) u sklopu Urbane aglomeracije Rijeka.

Posebnost autobusa je da na sebi imaju simbole HNK Rijeka uz krilaticu “Zajedno smo Rijeka”.

020

- Vjerujemo  kako ćemo u skoro vrijeme svladati koronavirus i vratiti se normalnom životu i uobičajenim aktivnostima, kada planiramo pokrenuti jednu novu priču, a vjerujemo na oduševljenje svih građana Rijeke i okolice, te i navijača kluba.  Naime, u planu nam je, kada se otvore stadioni i kada se ponovno vratimo na tribine Rujevice, u suradnji s HNK Rijeka, omogućiti dolazak na stadion upravo javnim gradskim prijevozom, koji će na dan odigravanja utakmice biti besplatan. Tako ćemo omogućiti svim navijačima bezbrižan odlazak na utakmicu, kao i povratak kućama. U planu su još neke pogodnosti, no, o tome više kada ova pandemija malo popusti i kada se vratimo u normalu.  Ova inicijativa predstavlja dio paketa mjera za korištenje javnog prijevoza i povratka putnika u autobuse koje pripremamo u Autotroleju, izjavio je Alberto Kontuš, direktor KD Autotrolej.

Ispred HNK Rijeka prisutnima se obratio Luka Ivančić, direktor HNK Rijeka.

- U klubu smo s oduševljenjem dočekali ideju da jedan od autobusa bude prigodno oslikan vizualima HNK Rijeka jer taj potez samo je još jedna potvrda u nizu prepoznatljivosti našeg nogometnog kluba kao uspješnog sportskog kolektiva u regiji, ali i šire. Pandemija koronavirusa udaljila je nažalost navijače s tribina ove sezone, ali svi se nadamo da ćemo uskoro, već možda iduće sezone, imati priliku bodriti uživo našu Rijeku i svi vjerujemo da će tribine stadiona na Rujevici ponovo biti pune.  Vjerujem da će važan kotačić u dolasku velikog broja navijača ponovo na stadion biti upravo i mogućnost besplatnog korištenja javnog prijevoza Autotroleja koji će našim navijačima omogućiti brz i jednostavan prijevoz do stadiona, te isto tako siguran povratak svojim kućama, rekao je Luka Ivančić, direktor HNK Rijeka.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone