Dennis Stojković novi igrač Rijeke: “Ovo je za mene nova prilika”

1. travnja 2022. | Kategorija: Sport

Veliko pojačanje za neizvjesni nastavak sezone: Bivši igrač Chelseaja i  Juventusa uskoro potpisuje za Rijeku?SPORT – Dennis Stojković novi je igrač HNK Rijeka. Dennis je protekli period proveo na probi u Rijeci, te je u petak potpisao ugovor. Dio svog nogometnog repertoara pokazao je u pripremnoj utakmici protiv Celja kad se upisao u listu strijelaca

– Znao sam da je Rijeka veliki klub i prije dolaska, zato sam i odlučio doći. Sviđa mi se grad, ljudi, u svlačionici su me odlično prihvatili, rekao je Dennis Stojković nakon potpisa ugovora.

– Zadovoljan sam što sam dobio priliku potpisati. Najbolje se osjećam na poziciji lijevog krila, ali spreman sam igrati gdje god treba odlučiti. Ovo je za mene nova prilika da se borim i dajem sve od sebe, rekao je Dennis Stojković koji je počeo trenirati nogomet s pet godina, te je imao zanimljiv nogometni put.

Nakon što je napravio prve korake, ubrzo su stigle ponude Torina i Juventusa i Dennis je karijeru nastavio u omladinskom pogonu Juventusa gdje je bio od šeste do desete godine nakon čega je otišao u Torino.

– U tom periodu u Torinu smo igrali odlično, upisali puno dobrih rezultata na raznim turnirima. Igrali smo protiv Chelseaja i Barcelone, rekao je Stojković koji je nakon jedne utakmice protiv Chelseaja s 14 godina dobio priliku otići u London.

Tamo je proveo osam mjeseci, nakon čega se ponovo vratio u Torino, a stigao je i poziv za mlade reprezentacije Srbije. Nakon toga je bio u LASK-u i Olimpiji, te je zatim otišao u Partizan gdje je 3. kolovoza na 18. rođendan dobio ugovor. Na ljeto 2021. godine vratio se u Torino gdje je bio dio mlade ekipe. Nova prilika za napredak i nogometni iskorak pružila mu se u Rijeci koju je objeručke prihvatio.