Cres: Traže se očevici prometne nesreće

6. listopada 2022. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

policijaCRES – U cilju utvrđivanja svih točnih i relevantnih činjenica o ovoj prometnoj nesreći, molimo očevice da se jave u Policijsku postaju Mali Lošinj s ispostavom Cres

 

“Molimo očevice prometne nesreće, koja se u subotu, 1. listopada, dogodila na otoku Cresu, a u kojoj je teško ozlijeđen vozač osobnog vozila marke Porsche da se jave u Policijsku postaju Mali Lošinj s ispostavom Cres.
 
Prometna nesreća dogodila se oko 13.30 sati na DC 100 u blizini mjesta Belej između navedenog osobnog vozila marke Porsche, zagrebačkih registracijskih oznaka i teretnog vozila marke Volvo (autocisterna), riječkih registracija. Zbog zadobivenih ozljeda u nesreći, 45-godišnjem vozaču Porschea je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu i dijagnosticirane teške ozljede.

Prema dosad utvrđenom, 45-godišnjak je vjerojatno zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i skrenuo u lijevi trak kolnika gdje se izravno sudario s autocisternom što se kretala iz suprotnog smjera.

Kako bi se utvrdile sve točne i relevantne činjenice o ovoj prometnoj nesreći, molimo očevice da se jave u Policijsku postaju Mali Lošinj s ispostavom Cres pozivom na broj telefona 051/439-410, 439-439 ili 051/430-722, odnosno na e-mail: primorsko-goranska@policija.hr ili pp.mali.losinj@mup.hr.

Očevici mogu i osobno doći u Policijsku postaju Mali Lošinj, adresa: Dubovica 1 ili u Ispostavu Policijske postaje u Cresu na adresi: Šetalište 20. travnja 8.”, navode u policiji.