CRES – OBUSTAVILI IM STRUJU, GRAĐANI SE NAŠLI U PROBLEMIMA

21. prosinca 2021. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab
Beli, otok Cres

Beli, otok Cres

CRESGrad Cres obavijestio je mještane Vodica, Predošćice, Dragozetića, Filozića, Sv. Petra, Belog, Pojana, Ivanja i Porozine da će zbog radova ostati bez struje tijekom 21.12., od 8 do 15 sati. Sve bi to bilo razumljivo da obavijest nije poslana isti dan, u jutarnjim satima i mještani ustvari nisu imali vremena pripremiti se već im je jednostavno prekinut dovod struje.

 
“Objava objavljena u 8 ujutro koja kaže da nećemo imati struje od 8 ujutro do 15 popodne. Krasno ste nas obavijestili. Sve mašine, klima uređaji, svi aparati su se naprasno i ekspresno pogasili. Nismo stigli ni vodu za piće i ručak pripremiti. Zahvaljujem. Super ste”, navela je
Tijana Ban Vrsalović preko društvenih mreža.
 
Massimo Srdoč je pak naveo: “Postoji možda koji Agregat da se ne smrzavamo po zimi a i u WC trebamo a Hidrofor ne radi… nekada je bio Agregat u Porozini…. volio bi da je ovo danas neko osjetio na sebi ovo smrzavanjem za koje nije briga za Tramuntanu… bitno izbori prošli ajmo ponovo po starom… samo obećavati a nema pomaka…. žalosno i strašno… znam da me niko neće podržati… to su ljudi nažalost…u autu se grijati da se ne smrzneš.. sramota…”
 
(I.R.)
podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone