CRES – Marin Gregorović se kandidira za gradonačelnika

6. travnja 2021. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab
Cres

Cres

CRES – “U protekle skoro pa četiri godine stekao sam neprocjenjivo iskustvo u realizaciji projekata koji su, vjerujem, učinili naš otok boljim. Nabrojat ću samo poneke, meni najvažnije – izgrađen je novi mul i obala, dograđuje se dječji vrtić, a i uređen je prostor našim umirovljenicima za druženje. Ipak, osim projekata, poznajem probleme i izazove s kojima se Cres suočava – nedostupnost stambenog prostora za mlade, slabija prometna povezanost izazvana dobrim dijelom korona krizom te nedostatak željene zdravstvene skrbi na otoku. Za svaki od ovih problema, u vremenu kampanje koje je pred nama, ponudit ću jasna rješenja. Neću biti nepogrešiv za razliku od mnogih drugih, ali greške neću ponavljati”, naveo je Marin Gregorović.

“Oko sebe sam okupio raznolike, marljive ljude koji svojim radom i zalaganjem čine ovaj Grad boljim. Cres mora brinuti o svim svojim dijelovima i mjestima, a upravo su ljudi uz mene garancija takvog rada. Pred nama je važno razdoblje. Donosi se novi europski financijski okvir, a svojim znanjem i energijom želim posebno pridonijeti da Cres valorizira svoje potrebe i ostvari svoje potencijale. Na karti Europe već sad smo snažno prepoznati kao predvodnici energetske tranzicije, no to je samo jedan od primjera onoga što možemo i moramo biti”, istaknuo je.

“Duh vremena se mijenja i mi se moramo promijeniti s njim. Politika se treba dovesti među ljude. Gradsko vijeće i ured gradonačelnika ne mogu biti jedina mjesta na kojima se govori o našim problemima i novim odlukama. Tražim vaše povjerenje kako bi baš cijeli otok, sve institucije i mjesta na kojima provodimo vrijeme bili prostori otvorenog razgovora o Cresu. Bit ću gradonačelnik pjace, rive i sela. Vidimo se na izborima, a prije toga vidimo se svaki dan kao i do sad. Vjerujem kako ću i ovaj put uspješno dati sve od sebe, sve za Cres!” zaključio je.

SDP Cres je Gregoroviću dao podršku.

(kv)

 

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone