ČOLAK VIŠE NIJE IGRAČ HNK RIJEKE: IMAO SAM DIVNE TRENUTKE U RIJECI

22. rujna 2020. | Kategorija: Sport

Antonio Čolak RijekaSPORT – Antonio Čolak više nije igrač HNK Rijeka. Hrvatski reprezentativac karijeru će nastaviti u redovima grčkog PAOK-a. Čolak je u dresu Rijeke odigrao 92  utakmice i postigao 51 pogodak osvojivši pritom dva Kupa Hrvatske.

– Jako sam sretan što sam potpisao za PAOK koji je najveći klub u Grčkoj i koji se bori za Ligu prvaka. Ulaskom u Ligu prvaka ispisali bismo povijest, rekao je  Antonio Čolak.

Čolak je u Rijeci ostavio dubok trag, odličan na terenu, jednostavan i pristupačan van terena. Odličan nogometaš, još bolja osoba.

– Jako sam tužan jer odlazim iz Rijeke gdje sam doživio najljepše trenutke u karijeri koje sam dijelio sa suigračima i navijačima, rekao je Čolak.

– Sve što sam proživio u Rijeci ostat će mi u lijepom sjećanju. Osvojili smo dva trofeja, postao sam najbolji strijelac i najbolji igrač lige prošle sezone. Postao sam reprezentativac Hrvatske, i ponavljam, to su najljepši trenuci u karijeri. Hvala cijeloj ekipi, svim trenerima, stručnom stožeru, Upravi kluba, predsjedniku Damiru Miškoviću, Srećku Juričiću i Ivanu Manceu. Hvala mojoj obitelji, djevojci Dijani, menadžerima, svima koji su me podržali u dobrim, ali i u teškim trenucima, ustvrdio je Čolak na kraju poželjevši Rijeci sve najbolje ove sezone.

– Želim Rijeci sve najbolje, da klub ostvari svoje ciljeve i ponovo osvoji trofej. Držim fige da Rijeka uđe u grupnu fazu Europske lige, bio bi to veliki rezultat. Od srca svima u klubu i svim navijačima želim sve najbolje, bili ste mi velika podrška. Voli vas Čoki gol!, rekao je Antonio Čolak.