BIŠĆAN: NISMO BILI NA VISINI ZADATKA

7. travnja 2019. | Kategorija: Sport

bišćanSPORT – Treći put ove sezone nogometaši Gorice pokazali su se previsokom preprekom za Rijeku, a ujedno su ostala jedina momčad protiv koje Igor Bišćan nije uspio dosad osvojiti niti jedan bod.

– Nismo bili na potrebnoj razini, dovoljno čvrsti i agresivni, te odlučni za sve ono što ekipa mora biti da ne bi izgubila na ovom gostovanju, a za pobjedu moraš biti kvalitetan i hrabar za vrijeme posjeda lopte. Treba čestitati Gorici, rekao je Igor Bišćan nakon utakmice svjestan činjenice da bijeli ovoga puta nisu bili na željenoj razini.

– Poraz možemo pripisati i trećoj utakmici u osam dana i nemogućnosti nekih velikih rotacija. Pojavio se i umor i nismo mogli pružiti ono što smo trebali da bismo barem ostali neporaženosti, ustvrdio je Bišćan istaknuvši važnost utakmice protiv Intera iduće subote na Rujevici.

– Bit će dosta neizvjesno do kraja prvenstva u borbi za drugo mjesto i to je jedan od razloga, uz utakmice koje nas očekuju, zašto će biti jako važno pobijediti Inter, zaključio je Igor Bišćan.