Aminess na Krku ugostio srednjoškolce iz područja pogođenog potresom

21. rujna 2021. | Kategorija: Bijela kronika

Aminess na Krku ugostio srednjoškolce iz područja pogođenog potresom (1)BIJELA KRONIKA – U sklopu projekta „Tisuću učenika, milijun doživljaja“ koji provodi Hrvatska udruga turizma (HUT), Aminess je proteklog vikenda u Magal Hotelu by Aminess u Njivicama na otoku Krku ugostio 49 učenika četvrtog razreda srednje Ekonomske škole Sisak te četiri profesora.

Kao dugogodišnji član Hrvatske udruge turizma, Aminess se pridružio ovom hvalevrijednom projektu te osigurao besplatan smještaj uz polupansion za gotovo 50 srednjoškolaca s potresom pogođenih područja kako bi dao svoj doprinos i uljepšao mladima povratan u školske klupe.

„Izuzetno smo sretni biti u prilici da srednjoškolcima Ekonomske škole Sisak, koji dolaze iz područja pogođenog potresom, barem na nekoliko dana možemo uljepšati njihove školske dane. Ugostili smo ih u našem hotelu Magal by Aminess u Njivicama na otoku Krku gdje su sa svojim vršnjacima i profesorima proveli nekoliko dana, te smo se potrudili da im taj boravak ostane što duže u lijepom i sretnom sjećanju“, izjavila je Anamarija Maletić, direktorica Magal Hotela by Aminess na otoku Krku.

Mnogobrojni učenici u hotel su stigli u petak 17. rujna te su u njemu boravili do ponedjeljka 20. rujna, a tijekom tih par dana okušali su se u brojnim sportskim i zabavnim sadržajima hotela, posjetili razne prirodne ljepote i kulturne znamenitosti otoka Krka te tako stvorili neke nove i lijepe uspomene.

„Zahvaljujem se u svoje te u ime svih učenika i učitelja Ekonomske škole Sisak na ovoj hvalevrijednoj inicijativi. Našim učenicima ovakav izlet znači mnogo, jer im daje priliku da se maknu od teške svakodnevice koja je zatekla naš kraj. Veliko hvala Aminessu na gostoprimstvu, ljubaznosti, susretljivosti. Naši mladi su puno toga imali priliku iskusiti i vidjeti te smo se svi skupa odlično zabavili. Sa sigurnošću mogu reći da se domovima vraćamo puni novih iskustva, doživljaja i prekrasnih uspomena koje ćemo pamtiti“, kazao je Vanja Ličina profesor i pedagog Ekonomske škole Sisak.

Aminess hoteli i kampovi kao društveno odgovorna kompanija brine o kvaliteti života zajednice i razvoju destinacija u kojima posluje, a ova je aktivnost samo jedna u nizu inicijativa koje se provode na redovitoj bazi.