Alexander Gorgon protiv Intera odigrao je 100. utakmicu u dresu Rijeke

2. rujna 2019. | Kategorija: Sport

Gorgon rijekaSPORT – Remi protiv Intera sigurno nije bila utakmica kakvu je zamišljao u svom 100. nastupu u dresu Rijeke. Alexander Gorgon postigao je pogodak u utakmici protiv Intera što je ujedno bio njegov prvi nastup u prvenstvu ove sezone nakon problema s ozljedom.

– Nismo zadovoljni, nismo osvojili bod, nego smo izgubili dva. Sad nas čeka reprezentativna pauza, moramo skupiti glave i napraviti dobru atmosferu jer čeka nas Hajduk, rekao je Alexander Gorgon.

U 100 utakmica u dresu Rijeke Alex je upisao 36 pogodaka, 28 u prvenstvu, četiri u Kupu Hrvatske i četiri u europskim natjecanjima pritom je bio važan dio momčad koja je osvojila duplu krunu u sezoni 2016./2017., te Kup Hrvatske u sezoni 2018./2019.

– Imao sam dosta lijepih utakmica u dresu Rijeke. Izdvojio bi moju prvu utakmicu kada sam krenuo od prve minute, bilo je to protiv Dinama na Rujevici kada sam postigao dva pogotka. Tu je i pogodak u Maksimiru u utakmici u kojoj nismo smjeli izgubiti kada smo se borili za naslov prvaka, zaključio je Alexander Gorgon.