ZOV GROTLA KANTRIDE SVE JE JAČI, ARMADA: VRATITE DIO UTAKMICA NA KANTRIDU

9. travnja 2018. | Kategorija: Sport
navijači Rijeke na Kantridi

navijači Rijeke na Kantridi

KVARNER – Čelnici Armade, navijačke skupine HNK Rijeke, traže vraćanje dijela utakmica na stadion Kantrida! Dejan Božić, Denis Povh, Josip Šikić i Josip Križanović naveli su kako je želja navijača da se legendarna Kantrida verificira za službene utakmice “kako bi se gledateljima vratilo ugođaj praćenja utakmice i navijanja kakvo se malo gdje na svijetu može pronaći”.

“Ne moraju na Kantridi biti samo kakve prigode utakmice poput humanitarnih. Želja je navijača da se tu odigravaju i one službenog karaktera”, rekao je Denis Povh, inače glasnogovornik navijačke skupine Armada.

Stadion Kantrida uvrstiti u projekt Rijeka 2020

“Travnjak na Kantridi je bolji od pola travnjaka na kojima se održava Prva nogometna liga, stoga to ne može biti razlog neigranja”, navodili su. Posebno su istaknuli nadu u razumijevanje čelnika HNK Rijeke.

Također je navedeno kako stadion Kantrida treba uvrstiti u objekte “Rijeke 2020”, točnije Rijeke Europske prijestolnice kulture te osmisliti programe na stadionu Kantrida. Ova zamisao čelnika Armade zapravo pogađa izravno u pitanje koje se mnogima postavlja: kako je moguće da se u projekt Rijeka Europska prijestolnica kulture gura sve i svašta, od broda Galeb nadalje, a da se zaboravlja ono što je neusporedivo više Riječko poput stadiona Kantrida.

(kv)