ZAVRŠENA NAGRADNA IGRA

3. prosinca 2021. | Kategorija: Hrvatska

muzika koncert glazbaZavršena je naša nagradna igra koju smo počeli 28. studenog i kojom smo odlučili dodijeliti 2 ulaznice za nastup ARCTIC MONKEYS koji nastupaju 16. kolovoza 2022. u pulskoj Areni.

Nemojte nas smatrati čudacima što dijelimo ove ulaznice. Naša redakcija je stara i – vjerovali ili ne – nitko od nas ne sluša ovaj bend. Tako je pala odluka podijeliti ulaznice putem nagradne igre. Pravila su bila jednostavna: lajkati (iliti pratiti našu stranicu), odabrati osobu s kojom se želi ići na koncert i šerati na javno objavu.

Bilo je puno komentara, želji uvažavanja odlaska s partnerom koji nema facebook profil, neke osobe su po više puta s više svojih profila igrale… Nama sve to nije smetalo i sve smo uvažili. Veseli nas što se napokon koncerti planiraju. Nadamo se da je to pokazatelj vraćanja u neko normalnije vrijeme koje čekamo već gotovo 2 godine!

Na današnji dan (petak, 3.12.) je nagradna igra završena i slučajnim odabirom smo odabrali jednu osobu.

Ukupno je u igri sudjelovalo 2.887 osoba. Sve smo te osobe poredali kako nam ih je facebook izlistao. Ispred svakog smo stavili redni broj i putem slučajnog generatora brojeva smo dobili jedan broj. Bio je to 91. Osoba pod tim rednim brojem je Sandro Sandrinjo.

Pogledali smo je li lajkala našu stranicu i je li objavu šerala na javno. Obje stvari su učinjene, stoga je ona osvojila dvije ulaznice. ČESTITAMO !

Osoba će putem svojeg imena i osobne iskaznice (kojom će dokazati svoj identitet) moći podignuti ulaznice u dogovoreno vrijeme na blagajni prije koncerta. Osobu ćemo kontaktirati putem facebooka i sve joj dalje objasniti.

Sve ostale molimo da ne budu razočarani jer slijedi još nagradnih igri. Više o tome uskoro! A dolje, u nastavku, cijela procedura odabira nagrađenog 🙂

Vaš kvarnerski.com

rezultati natjecaja