ZATVORENO – Turkovo–Pehlin zatvorena za promet zbog maškara

23. veljače 2019. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

maskare-324RIJEKA – Gradski prometni centar izvješćuje da će u nedjelju, 24. veljače 2019. godine od 10:00 do 14:00 sati biti zabranjen promet na dionici ceste Turkovo – Pehlin (od kbr. 40. u Ulici Turkovo do kbr. 4. u Ulici Pehlin) zbog održavanja Maškarane povorke „Maškarani Pehlin“.

Lokalni promet odvijat će se u dogovoru s policijom koja će se nalaziti na predmetnim lokacijama. Također, promet će u navedenom razdoblju biti zabranjen i u Ulici Mihovilići i Ulici Baretićevo.

Okupljanje maškara predviđeno je od 10:00 sati na „Okretištu Turkovo“. Povorka će krenuti u 11:00 sati ulicama: Turkovo, Baretićevo, Androv breg, Mihovilići i Pehlin. Predviđeno je da povorka za oko 3 sata stigne do Doma Pehlin, gdje i završava.

Za vrijeme trajanja zabrane prometovanja na dionici ceste Turkovo – Pehlin, tranzitni promet odvijat će se obilaznim pravcem (od čvora Štefani preko čvora Hosti na čvor Rujevicu i dalje u smjeru centra Rijeke Ulicom Antuna Barca).

U razdoblju zatvaranja prometa na dionici ceste Turkovo – Pehlin prigradske linije javnog gradskog prijevoznika u smjeru Viškova i Klane (linija broj 20 i linija broj 21) prometovati će privremenim trasama:

Linija 7 prometuje redovnom trasom do stanice Rujevice odakle se uključuje na privremenu trasu (bivša trasa 7a): ul. Vukovarska – Minakovo – Blažićevo – Hosti okretište, u polasku/povratku.
Linije 20 i 21 prometuje redovnom trasom do stanice Vukovarska spomenik odakle se uključuje na privremenu trasu:
ul. Vukovarska – Antuna Barca – Antuna Kosića Rika -stadion NK Rijeke – Štefani – Marinići i dalje redovitom trasom, u polasku/povratku.