ZABLISTALI LAURA RAŠTEGORAC, MARIN RONČEVIĆ i IVAN BARIČEVIĆ

7. ožujka 2017. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

karate brigita bedi poljskaNOVI VINODOLSKI – Članovi Karate kluba TENSHO, proteklog su se vikenda vratili iz Samobora s međunarodnog turnira „Krokić kup Samobora 2017“ (2.kolo Kyokushin Karate lige u sezoni 2016./2017) sa zavidnim rezultatima (dva zlata, srebrom i broncom) i novim bodovima za prvenstvo Hrvatske.

Uz klubove iz Hrvatske nastupili su i klubovi iz Mađarske i Slovačke, gdje se skupilo 120 natjecatelja. Karate klub TENSHO predstavljalo je pet natjecatelja i jedna natjecateljica.

Laura Raštegorac je ponovo zasjala na prvom mjestu s novim peharom i zlatnom medaljom, u kategoriji Limačice mlađe – teška.

Zlato i pehar na prvom mjestu je pripalo i Marinu Rončeviću koji je ovaj put svih oduševio svojom borbom u kategoriji Limači – teška.

Srebro je pripalo Ivanu Baričeviću u kategoriji Limači – laka i bronca Božidaru Lončariću u kategoriji Limači mlađi – teška.

I ostali natjecatelji: Lovro Pavlić, koji se po prvi puta natjecao i Tin Ivančić također su pokazali izvrstan borbeni duh i dobre borbe, no presudile su nijanse, te se nisu uspjeli izborili do pobjedničkog postolja, ali uz daljnji rad i ustrajnost bolji rezultati će uslijediti. (kv)