VELIKA NAGRADNA IGRA – OSVOJI 2 ULAZNICE ZA KONCERT ZUCCHERA U OPATIJI

10. srpnja 2018. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

zucchero-opatija-web-headerNAGRADNA IGRA – Osvoji 2 ulaznice za koncert Zucchera 17.7. na opatijskoj Ljetnoj pozornici! Natječaj se provodi preko facebook stranice KVARNERSKOG . Lajkaj, šeraj, tagiraj!1

13.7. u petak slučajnim odabirom odabrati ćemo jednu osobu! SRETNO!! !

Glazbena mega-zvijezda Zucchero u sklopu svoje svjetske turneje ‘Wanted 2018’ dolazi u Hrvatsku i nakon 10 godina iznova u Opatiju. 17. srpnja 2018. jedna od najljepših otvorenih scena na Mediteranu, opatijska Ljetna pozornica, ugostit će Zucchera!

Opatijska publika iznova će imati prilike uživati u hitovima Baila Morena, Senza Una Donna, Diavolo in me, Partigiano Reggiano i mnogim drugim skladbama svjetski popularnog Zucchera.

Glazbena karijera Zucchera je impozantna. Milijuni prodanih primjeraka, hitovi koji su dominirali glazbenim ljestvicama, nastupi s najboljim svjetskim glazbenicima poput Joa Cockera, Erica Claptona, Stinga, Pavarottija i mnogih drugih.

Svjetska turneja posvećena je nedavno objavljenoj kompilaciji ‘Wanted’ (3 CD i 1 DVD) koja obuhvaća više od 30 godina izuzetno uspješnog glazbenog rada Zucchera, a kojeg će ovog ljeta posjetitelji Opatije i Ljetne pozornice imati prilike osjetiti.

Koncert se održava 17. srpnja 2018. na Ljetnoj pozornici u Opatiji s početkom u 21:30 sati u organizaciji ustanove Festival Opatija.
Inače, cijena ulaznice je od 200 do 300 kuna.

(kv)