USUSRET NOĆI VJEŠTICA: SPETTACOLO DELL’OCCULTO

13. listopada 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
Grupa GRČ

Grupa GRČ

RIJEKA – Spettacolo Dell’occulto – mistični događaj u raskošnoj dvorani Circolo

Ususret Noći Vještica, Udruga Ri Rock, donosi kulturni odgovor svim šund događajima koji su zauzeli grad tijekom ovog tajanstvenog i starog praznika. Tako se 22.10.2021. (petak) u atraktivnoj svečanoj dvorani Circolo održava večer posvećena mračnoj strani umjetnosti;
Spettacolo Dell’occulto.

PROGRAM:
Uvertira:
Za samo otvorenje večeri pripremljena je uvertira uz kratki dijalog Božanstvene Komedije Dante Alighieria na talijanskom jeziku.

Slijedi… Koncertni krešendo za pamćenje.
Ove godine održava se 40. godina od nastupa Parafa u dvorani Circolo i došlo je vrijeme da još jedne legende riječke scene ponovno zatresu zidove raskošne dvorane i zauvijek zabilježe ovaj bitan trenutak u povijesti grada Rijeke.
S ponosom predstavljamo nastup beskompromisnog benda GRČ!
Šok i žestina uzdignut će večernju atmosferu kada Zoff i njegov „jezivi orkestar“ stupe na binu te tako donesu jedinstven događaj koji ne želite propustiti.

Intermezzo:
U koncertnoj pauzi održat će se monolog iz mračne strane talijanske književne povijesti i tako najaviti epilog večeri.

Epilog:
Završni čin ovjekovječit će nastup riječkih doom metalaca Old Night .
Ovi istaknuti glazbenici riječkog podneblja će svojim tmurnim notama oplemeniti mračnu atmosferu i uz samu dvoranu Circolo, kao veličanstvenu kulisu, pretvoriti događaj u nezaboravno iskustvo za Noć Vještica.

Dress-code:
Posjetitelje se poziva da uveličaju događaj odabirom otmjenih kostima s temom: mistike, vamp okultizma i maskirne tajanstvenosti sa naglaskom na crno, crno i samo crno.

Ulaz:
Dvorana Circolo otvorit će svoja vrata otvoriti u 21h, a goste ispratiti točno u ponoć.
Ulaznica za ovu svečanu večer iznosi 60kn, a broj mjesta je ograničen pa se tako pozivaju gosti da rezerviraju iste na vrijeme.
Ulaznice je moguće rezervirati putem linka niže te tako osigurati si mjesto na događaju, a uplatu je moguće izvršiti transakcijski unaprijed ili gotovinom na ulazu 30minuta prije početka samog događaja.
Link za rezervacije i uplatu: https://forms.gle/UGGEY2AEwn6QTKnT7

* Na ulazu u dvoranu Circolo biti će potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Za one koji nemaju Covid putovnicu biti će osigurano testiranje na ulazu po cijeni od 30kn.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone