USKORO U RIJECI – TONI CETINSKI

10. listopada 2016. | Kategorija: Zabava & showbiz

tony_rijeka_2110jpgZABAVA – Toni Cetinski 21. listopada održava koncert u Dvorani mladosti u Rijeci s početkom u 20 sati.

“Nakon brojnih koncerata na kojima je tijekom godine u kojoj proslavlja 25 godina svoje besprijekorno zvjezdane karijere publiku posvuda obarao s nogu svojim vrhunskim vokalnim izvedbama i glazbeno-scenskim showom, Toni ne skriva da jedva čeka nastup pred riječkom publikom”, navode organizatori.
„Ni jedna moja velika turneja ne prođe bez Rijeke na popisu gradova u kojima obavezno pjevam. U Rijeci inače bilježim i prvi samostalni koncert prije dvadesetak godina u tadašnjoj Operi, čega se uvijek rado prisjetim. Svaki moj koncert je priča za sebe, ali koncerte u Rijeci pamtimo dugo publika, moji suradnici i ja“, naglašava Toni pred veliki koncert u Dvorani mladosti od kojeg nas dijeli svega još dva tjedna.
„U Rijeci ćemo 21. listopada riječka publika i ja zajednički proslaviti 25 godina čvrstog braka,“ ističe Toni, a dok se atmosfera usuret koncertu zahuktava iz dana u dan, Toni poručuje svojim fanovima: „Uvijek vjeran Rijeci i Rijeka meni!“

Uz presjek svojih brojnih hitova iz proteklih 25 godina te svog bogatog pjevačkog opusa, Toni će svojim Riječanima i Riječankama prirediti i iznenađenja na pozornici. Tako će uz već najavljeni mladi bend Pravila igre, koji će nastupiti kao predgrupa, na Tonijevom koncertu nastupiti i posebni gosti iznenađenja. Uz to, vrhunska produkcija i show kojeg Toni priprema za 21. listopada iznenadit će i najzahtjevniju publiku.
Ulaznice za koncert Tonija Cetinskog 21. listopada u riječkoj Dvorani mladosti, s početkom u 20 sati u pretprodaji se mogu kupiti po cijenama od 120,00 kuna za parter (stajanje) i 100,00 kuna za slobodno sjedenje (tribine). Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima i putem online prodaje na www.eventim.hr.
(kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone