UNDERDOG 2017 CRIKVENICA – PRVO PLIVAČKO NATJECANJE PASA I VLASNIKA

18. kolovoza 2017. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

psi pasCRIKVENICA – Nakon što su plivači i plivačice 15. kolovoza odmjerili snage na ruti Šilo-Crikvenica, najstarijemu plivačkom maratonu na Jadranu, stigao je red i na jedno malo opuštenije plivačko natjecanje. Natjecanje u kojemu glavne zvijezde ipak neće biti ljudi, već njihovi četveronožni prijatelji. O čemu je točno riječ i zašto se to zaista ne isplati propustiti?

Naime, u nedjelju, 20. kolovoza 2017. će se, s početkom u 19:30 h, ispred Monty’s Dog Beach & Bara u Crikvenici održati “UNDERDOG 2017 CRIKVENICA”, prvo plivačko natjecanje pasa i vlasnika. Naravno, mjesto održavanja nije slučajno odabrano, jer riječ je o svjetski poznatoj plaži za pse, smještenoj u crikveničkoj lučici Podvorska, koja je otvorena još 2010. godine. Zahvaljujući koncesionarima plaže Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica, ujedno i organizatorima ove neobične plivačke utrke, brojni vlasnici pasa ovdje već duže vrijeme neopterećeno i bezbrižno uživaju u originalnom sadržaju – kafiću za pse.

Kako će izgledati ovo nesvakidašnje zabavno-rekreativno događanje? Prije svega, svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem službene Facebook stranice Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica (čak i na sam dan utrke, 20. kolovoza).
Natjecatelji (vlasnik i pas u paru) će imati zadatak krenuti trčeći sa starta, spustiti se na rivu sve do točke za skok ili spust u more, odakle će plivati oko punte i ući u cilj smješten na žalu plaže. Pobjednike (osvojeno prvo, drugo i treće mjesto), naravno, očekuju i vrijedne nagrade sponzora, i to:
1. nagrada – vikend za psa i vlasnike u Hotelu “Kaštel” u Crikvenici (sponzor – “Jadran” d.d. Crikvenica)
2. nagrada – bogata večera za psa i vlasnika u bistrou “Corso” u Crikvenici (sponzor – Bistro “Corso”)
3. nagrada – večera za psa i vlasnika u konobi “Karoca” u Crikvenici (sponzor – “Karoca Bilo Jidro”).

Tu priči nije kraj, jer nakon glavne utrke slijede dodatne kategorije natjecanja, namijenjene psima i vlasnicima koji možda nisu sportaši u duši niti veliki plivači, ali najbrže jedu pseći sladoled, tortu i pizzu ili pak najbrže ispijaju pseće pivo. Za pseće pobjede u tim kategorijama čekaju ih i prigodne nagrade – za vlasnike sladoled u crikveničkom Ice shopu, torta u “Tošu” i pivo kod domaćina – Monty’s Dog Beach & Bara Crikvenica. Osim navedenih sponzora, pseću plivačku utrku su omogućili i “Aperol”, “Aura rakije”, “Cloud T-shirt shop” i “Husse” hrana za pse. Poput ostalih dosadašnjih pet friendly projekata i aktivnosti, i ovo će se veselo događanje održavati uz podršku i potporu Grada Crikvenice, Turističke zajednice Grada Crikvenice, Turističke zajednice Kvarnera i Županijske lučke uprave Crikvenica.

Provjerite zašto je Rivijera Crikvenica pravo pet friendly odredište, koje ima sve za nezaboravan odmor s kućnim ljubimcima, od smještaja i veterinara pa do već spomenute najljepše i najkul pseće plaže.
Ne stignete li prije, svakako navratite u nedjelju, 20. kolovoza u 19:30 h, jer Monty’s Dog Beach & Bar će tada svakako biti najveselije mjesto u gradu! Za to će se pobrinuti spontani, zaigrani i simpatični sudionici prvoga plivačkog natjecanja za pse i vlasnike – “UNDERDOG 2017 CRIKVENICA”.