UHVAĆENI S DROGOM

21. kolovoza 2017. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

drogaČAVLE / MATULJI – Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 38 i 44 godine zbog sumnje da su počinili kaznena djela iz domene zlouporabe droga. Policija ih je 19. kolovoza u suradnji s djelatnicima carinske uprave i Postaje prometne policije Rijeka zaustavila prilikom kontrole prometa na području Čavli. Pronađeno im je i oduzeto 100 tableta droge MDMA tzv. ecstasy, 60 grama marihuane, 7,2 grama kokaina, 12,50 grama hašiša, digitalna vaga i drugi predmeti koji se dovode u vezu s ovim kaznenim djelima
Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, obojica su predana pritvorskom nadzorniku.
Pritvorskom nadzorniku zbog počinjenja kaznenih djela i domene zlouporaba droga predana su i dvojica hrvatskih državljana, starosti 42 i 41 godine. Kriminalističko istraživanje proveli su djelatnici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s opatijskom policijom. Spomenuti su zatečeni 17. kolovoza na području Matulja, a u sklopu ovog kriminalističkog istraživanja sveukupno je pronađeno i oduzeto 416 grama amfetamina, više od 20 tableta droge MDMA, manja količina marihuane i drugi predmeti.