U RIJEKU STIGAO ŽUPARIĆ: Presudila je moja želja da dođem u Rijeku

20. siječnja 2017. | Kategorija: Sport

nk-rijeka-logoSPORT – Dario Župarić novi je igrač HNK Rijeka. Župarić je u Rijeku stigao na posudbu iz Pescare u čijem je dresu odigrao 99 utakmica. Dario je u Rijeku stigao na godinu i pol dana uz mogućnost otkupa ugovora.
– Presudila je moja želja da dođem u Rijeku i cijela priča oko kluba što se napravila u proteklih par godina, rekao je Dario Župarić na predstavljanju medijima.
– Tri sezone sam igrao u Pescari. Ušli smo u Serie A, klub je zatim doveo nekoliko iskusnijih igrača i dobivao sam manje prilika. Želio sam igrati, nije mi se sviđalo biti na klupi. Rijeku smatram korak unaprijed, status kluba je jako narastao u proteklih nekoliko godina, rekao je Župarić

Dobrodošlicu Dariju poželio je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.
– Dario s adaptacijom neće imati problema jer Dario poznaje mnoge suigrače u svlačionici. Želim mu da se bori za poziciju i u svakom segmentu doprinese klubu, rekao je Ivan Mance.
– Dario je već neko vrijeme bio u fokusu Rijeke. Igrao je u Italiji, sada smo spletom sretnih okolnosti za nas uspjeli realizirati transfer. Prijelazni rok je u tijeku i sreća je da u Hrvatskoj traje nešto duže. Bilo nam je bitno riješiti stopersku poziciju, a pratimo još neke opcije, rekao je Ivan Mance.