U CRIKVENICI OLD STARS ZAGREB 2022.

29. svibnja 2022. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

Old Stars Zagreb 2022.CRIKVENICA – Danas u Crikvenici završava 33. po redu međunarodni turnir veterana u košarci “Old Stars Zagreb 2022.”.

Riječ je o veteranskom košarkaškom turniru, a ukupno je prijavljeno 14 veteranskih ekipa, 12 muških i 2 ženske, iz 5 zemalja – Hrvatske, Austrije, Slovenije, BiH i Srbije. Jedan dio utakmica će se odigrati u Gradskoj sportskoj dvorani, a dio u dvorani Osnovne škole Zvonka Cara.

Turnir je počinje u petak, 27. svibnja u 18 sati u obje dvorane, a nova utakmica počinje svakog sljedećeg sata. U subotu, 28. svibnja, u Gradskoj sportskoj dvorani utakmice su se održavale u 11 i 12 sati, a u dvorani Osnovne škole Zvonka Cara također u 11 i 12 sati, a nakon pauze utakmice se nastavljaju u 16 sati. Dvorana Osnovne škole Zvonka Cara je domaćin nedjeljnih utakmica, 29. svibnja, s početkom u 10 sati.

U sklopu trodnevnog veteranskog košarkaškog druženja u Crikvenici bit će organizirani i drugi zabavni sadržaji.

Posjetite nas jer Crikvenica ovaj vikend u pravome smislu riječi “grad košarke”.

Organizator 33. međunarodnog košarkaškog turnira veterana “Old stars Zagreb” je Prva udruga košarkaških veterana “Old stars Zagreb” iz Zagreba, a turnir se igra pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice.