TZ Kvarnera poziva na online edukaciju namijenjenu iznajmljivačima

16. travnja 2021. | Kategorija: Hrvatska
Krk

Krk tijekom ljetne sezone

KVARNER – Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 19., 21. i 28. travnja 2021. godine, organizira seriju od četiri online predavanja namijenjenih iznajmljivačima obiteljskog smještaja u Primorsko-goranskoj županiji. Zadaća ovog višedijelnog edukativnog programa je stvaranje temelja za rješavanje izazova iznajmljivača vezanih uz poslovanje u specifičnim okolnostima i promjenama uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19 te pružanje adekvatne pripreme nadolazeće turističke sezone, navode iz TZ Kvarnera.

 

Program edukacije:

1) Sigurnost i higijena u obiteljskom smještaju u vrijeme pandemije bolesti COVID-19

Termin predavanja: 15. travnja, 17.00 – 19.30 sati.

2) Oglašavanje na društvenim mrežama i digitalizacija prodaje

Termin predavanja: 19. travnja, 17.00 – 19.30 sati.

3) Unapređenje kvalitete obiteljskog smještaja

Termin predavanja: 21. travnja, 17.00 – 19.30 sati.

4) Rekategorizacija i porezni aspekti poslovanja u obiteljskom smještaju

Termin predavanja: 28. travnja, 17.00 – 19.30 sati.

O zaista aktualnoj tematici, u namjeri davanja smjernica i preporuka za prilagodbu poslovanja u uvjetima pandemije, kazivat će profesori Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci te eminentni stručnjaci iz prakse.

Sam edukativni program odvijat će se putem platforme Microsoft Teams, a sudjelovanje za sve zainteresirane iznajmljivače posve je besplatno. Međutim, obveznu prijavu, za sva četiri modula, potrebno je izvršiti najkasnije do 12. travnja, dok se prijave za pojedini modul zaprimaju i nakon naznačenog datuma. Prijavljivanje se vrši putem online obrasca dostupnog: OVDJE, a nakon realizirane prijave sudionik će e-mailom zaprimiti pristupne podatke.

Sve ostale informacije o programu mogu se dobiti telefonom na: 051 272 988 ili e-mailom na: kvarner@kvarner.hr.