Turistička zajednica Grada Crikvenice poziva iznajmljivače da preuzmu karticu s popustima

1. lipnja 2021. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

kaštel crikvenicaCRIKVENICA – Kako bi podržala turističke subjekte na svome području, TZG Crikvenice aktivno provodi niz aktivnosti i projekata. Pored redovnih aktivnosti, zbog specifičnih uvjeta uzrokovanih pandemijom osmišljene su dodatne mogućnosti sufinanciranja i pogodnosti, osobito za obiteljski smještaj, koji ima značajan udio u ukupnom broju turističkih noćenja na Rivijeri Crikvenica.
Tako je pokrenut projekt pod nazivom Kartica za iznajmljivače. Ova kartica će privatnim iznajmljivačima omogućiti korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju svojih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu. Karticu će moći preuzeti registrirani privatni iznajmljivači, a koji su evidentirani u sustavu eVisitor i koji nemaju nepodmirenih obveza prema TZG Crikvenice. Projekt je zamišljen kao dugoročan, a kartica se može preuzeti od 1.6.2021.

„Pozivamo sve iznajmljivače da se jave u Turističko-informativni centar Crikvenica kako bi preuzeli svoju karticu, za koju vjerujemo da će je koristiti za podizanje kvalitete svojih smještajnih jedinica.  Cilj projekta je povezivanje lokalnih gospodarstvenika i privatnih iznajmljivača koji će rezultirati povećanjem potrošnje u lokalnom gospodarstvu.  Upravo iz tog razloga se nadamo da će zadovoljni biti i privatni iznajmljivači, ali i partneri projekta, koji su u velikom broju prihvatili ovaj projekt. Poziv za uključivanje partnera je i dalje otvoren te se zainteresirani partneri mogu javiti u TIC Crikvenica. “ poručuje Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice.

Partneri gospodarstvenici/obrtnici su: Salon zavjesa “Anabella”; “Betula” d.o.o. – trgovina keramike i sanitarne opreme; Cvjećarnica “Bubamara”; “Dijob” d.o.o – trgovina vodovodnog materijala, instalacijskog materijala za grijanje, solarni sistemi, oprema za kupaonice; Trgovina elektromaterijala, kućanskih i elektronskih uređaja “Eldom”; “Frigo Kvarner” d.o.o. – prodaja, montaža i servis klima uređaja; Obrt za visokotlačna čišćenja i uređenja krajolika “H2O”; “Klement Studio” – fotografiranje apartmana; “Lanavi Pharm” d.o.o., specijalizirana prodavaonica lijekova i medicinskih proizvoda; Cvjećarna “Ljubica” d.o.o.; Obrt “Vodoinstalacije Maro-Gustić”, odštopavanje, vodoinstalacije, solarni sistemi i ostale instalacije; Trgovački obrt Pelić, prodavaonica željezne robe, boje i stakla, električnih aparata za kućanstvo i dr.; “Staklarna Crikvenica”; “Storm” – prodaja i servis računala, prodaja računalne opreme, prodaja i postavljanje alarma i videonadzora; Obrt za trgovinu “Toaletico” – trgovina higijenske konfekcije i sredstava za čišćenje; Oxy G j.d.o.o.- pranje i kemijsko čišćenje tekstila i proizvoda, čišćenje kuća i apartmana; Fotografska radnja “Foto Ivančić”; Obrt “Krojački salon Ella”; Obrt za klimatizaciju “Frosty”- prodaja, montaža i servis klima uređaja; Stolarska radnja “Hrast” i “Matej Floors” d.o.o., prodaja i postavljanje parketa, laminata, PVC vinilya, drvenih i wpc decking terasa. Ponuda za koju iznajmljivači mogu osigurati popust se može pronaći ovdje.

Iznajmljivači se i dalje mogu javiti na Javni poziv za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti iznajmljivača u okviru programa rada TZG Crikvenice za 2021. godinu. Sufinancirat će se ulaganja u marketinške aktivnosti poput fotografiranja i izrade video zapisa interijera i eksterijera smještajnih objekata, nabava softvera za vođenje obiteljskog smještaja, izrada promidžbenih materijala do iskorištenja sredstava.

Nastavlja se animacija iznajmljivača i ostalih smještajnih objekata da se uključe u projekt Safe stay in Croatia. To je nacionalna oznaka sigurnosti, kojim se gostima potvrđuje i jamči poštivanje i provođenje aktualnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka HZZJZ. Svim iznajmljivačima, koje se uključe u projekt,  TZG Crikvenice omogućuje preuzimanje besplatnih početnih sigurnosnih kompleta (Safety kit-ove) u količini sukladno broju smještajnih jedinica.