CRIKVENICA – SUFINANCIRANJE PROMOCIJE, 1.000 kn PO IZNAJMLJIVAČU

12. rujna 2021. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

kaštel crikvenicaCRIKVENICA – Turistička zajednica Grada Crikvenice poziva privatne iznajmljivače da iskoriste pogodnosti 

TZG Crikvenice kontinuirano provodi niz aktivnosti i projekata kao podršku turističkoj industriji na svome području. Zbog specifičnih uvjeta uzrokovanih pandemijom još su tijekom proljeća osmišljene dodatne aktivnosti kao direktna pomoć obiteljskom smještaju na području Grada Crikvenice. Postoje pogodnosti koje nisu u uskoj vezi sa samom turističkom sezonom pa se pozivaju privatni iznajmljivači da ih iskoriste u narednim mjesecima.

Kao prvo, objavljen je Javni poziv za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti iznajmljivača u okviru programa rada TZG Crikvenice za 2021. godinuSufinanciraju se ulaganja u marketinške aktivnosti do maksimalnog iznosa od 1.000,00 kuna po iznajmljivaču, a do najviše 50% ukupnih troškova ulaganja i to za sljedeće aktivnosti: fotografiranje interijera i eksterijera smještajnih objekata, izrada video zapisa interijera i eksterijera smještajnih objekata, nabava softvera za vođenje obiteljskog smještaja (channel manager), izrada promidžbenih materijala (prospekti, letci, vizitke i dr.).  Cilj je podignuti kvalitetu prezentacije i promocije objekata u obiteljskom smještaju, a sve detalje iznajmljivači mogu naći na sljedećoj poveznici https://www.rivieracrikvenica.com/croatia/javni-poziv-sufinanciranje-marketinskih-aktivnosti-privatnih-iznajmljivaca

Nadalje, TZG Crikvenice je pokrenula projekt pod nazivom Kartica za iznajmljivače. Ova kartica  privatnim iznajmljivačima, kod gospodarskih partnera koji su se uključili u projekt, omogućuje korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju svojih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu. Cilj projekta je povezivanje lokalnih gospodarstvenika i privatnih iznajmljivača koji će rezultirati povećanjem potrošnje u lokalnom gospodarstvu.  Karticu mogu preuzeti registrirani privatni iznajmljivači, a koji su evidentirani u sustavu eVisitor i nemaju nepodmirenih obveza prema TZG Crikvenice. Projekt je zamišljen kao dugoročan, a kartica se može preuzeti u TIC-u Crikvenica. Popis partnera i pogodnosti koje se mogu ostvariti se može pronaći na sljedećoj poveznici https://www.rivieracrikvenica.com/popusti.

crikvenica

TZG Crikvenice je pokrenula i Viber zajednicu za iznajmljivače. Zajednica je namijenjena isključivo iznajmljivačima u svrhu bržeg, direktnijeg i pravovremenog pružanja informacija o novostima, aktivnostima i pogodnostima. Ovim putem pozivamo sve iznajmljivače da svojom privolom omoguće da im TZG Crikvenice na ovaj jednostavan način dostavlja informacije. Pandemija je pokazala da postoje različite mogućnosti komunikacije, a iznajmljivači su bili prisiljeni prilagoditi se korištenju modernih tehnologija pa vjerujemo da je Viber zajednica većini iznajmljivača najjednostavniji način izravnog primanja informacija. Detaljnije informacije o načinu prijave u Viber zajednicu pronađite na www.rivieracrikvenica.com, upitom na prijava@tzg-crikvenice.hr ili osobnim dolaskom u TIC, navode iz TZ-a Crikvenice.

(kv)